Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Commercieel marketeer

Omschrijving

Je werkt bij een grote internationaal georienteerde dienstverlener in de customer services. De klanten zijn zeer gerenommeerde organisaties die technische (ook IT gerelateerde) producten bieden aan consumenten. De helpdesk daarvoor wordt door deze organisatie geboden. Je bereidt campagnes voor, levert (online) content, schrijft blogs, bereidt events voor, analyseert en helpt oplossingen voor klanten te bedenken. Dit vanuit marketing en ondersteund door analyse en actie.

Datum
Status
Open
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Marktconform, plus prima voorwaarden

Functie eisen

HBO/WO werken en denken, enige jaren ervaring in het werkveld, uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, commerciele instelling, praktisch en pragmatisch naast gedegen inzicht en analyse, samenwerker, creatief en gedreven, organisatie sensitief. Deze functie staat open voor de next stepper na een eerste baan, dan wel een persoon met enige ervaring. Kennis van dienstverlening binnen de werkomgeving (Customer Service/ helpdesk) strekt tot aanbeveling. Veel ruimte voor ontplooiing voor proactieve kandidaten zowel in opleiding als carriere.

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Enschede (enkele keren naar andere vestiging)
Branche
Dienstverlening
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.