Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid.

   Privacy wet (GDPR-AVG)

Junior Product Manager

Omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en diensten tbv de klanten en partnerorganisaties gerelateerd aan new business onder begeleiding van een ervaren product manager. Je leert trends zien, de markt kennen en weet snel en doortastend trajecten in gang te zetten door als bindend element op te treden en het project management te voeren. Je helpt bij organiseren, initieren en strategische beleidsplannen als actieplannen obv businesscases die je helpt ontwikkelen. Je kent de stakeholders en gaat feilloos leren opereren binnen de driehoek klantcontact (klant info, klantverwachting )- productontwikkeling - marketing. Uiteindelijk overzie je het speelveld en draagt zorg voor de interne veranderingen en bemoeienissen (bv ICT, processen en procedures). Je bewaakt rendement. Onderhoudt contacten met de stakeholders en bent intern aanspreekpunt voor "jouw" producten. Samen met marketing geef je vorm aan positionering, inrichting en werkverdeling van de betrokken activiteiten.

Datum
Status
Open
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Max € 3.600,- bruto per maand plus 3 mnd bonus en overige uitstekende voorwaarden

Functie eisen

Enige ervaring in een product managersrol (Utility, financiele sector of andere evt. niet commodity sector), HBO werken en denken, kennis van marketing (theorie en praktijk), inzicht in afzetmarkten, affiniteit met ICT (oplossingen), project management ervaring. Bindende persoonlijkheid, sterke communicator, commercieel en inhoudelijk geinteresseerd.

Regio
Westen
Provincie
Zuid-Holland
Plaatsnaam
Rotterdam
Branche
Energie
Telefoonnummer
+31 70 3388648
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1
    Ervaring Customer Care
  • 2
    Uw persoonlijke gegevens
  • 3
    Voltooid
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.