Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode    Fotoalbum

manager Kwaliteit en Normen

Omschrijving

Onze klant (bestaand succesvol bedrijf) bouwt een grote campagne uit. Veel van het werk wordt uitbesteed aan faciliaire partijen. Inhuis bouwt men een center of excellence (high quality lab) op dat voor de definities en standaarden van de benchmark gaat zorgen. De kwaliteit van de voorbereidingen voor campagnes wordt daar live getest en eventueel bijgesteld. Je geeft leiding aan een team in opbouw. Bent niet vies om je handen uit de mouwen te steken. Pragmatiek en services naast gedegenheid en ervaring.

Datum
Status
Open
Soort functie
Professional
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Uitstekende salariering

Functie eisen

Sterk gevoel voor de kwaliteit, benchmarking, staat open voor minder tot zeer ervaren (minimaal jaar als leidinggevende in een contactcenter), mens- en resultaatgericht, duidelijk in leiderschap, pragmatisch maar ook gedegen, meegroeiend. Ervaring met kwaliteit en benchmarken is een grote pre. Ervaring in het werken met contactcenter systemen. HBO werken en denken.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
In de buurt van Amsterdam
Branche
nader toe te lichten
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.