Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie voor Customer Care en Contactcenter management, -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG) of testimonials.

   Privacy wet    Testimonials

Manager Recruitment, Improvement & Innovation

Omschrijving

Het bedrijf is een toonaangevende organisatie met > 70 jaar ervaring in flex werk. Als manager van de afdeling Recruitment (14 fte's) geef je leiding aan consultants en een supervisor. Je verkent, kent en coördineert stevig en doortastend. Jouw hoofdaandachtsgebied is Improvement & Innovation. Stuurt op de processen en de resultaten. Denkt mee en adviseert klanten over de recruitmentstrategie. Je bent zeer thuis in de recruitmentwereld en kent de CC-wereld en sta je open voor verkenningen daarbuiten. Digitaliseringen en automatiseren (trends) hebben je grote affiniteit en je weet dit aan te wenden voor recruitment en procesverbeteringen. Je vertaalt beleid vanuit het MT geformuleerd direct naar operationeel handelen.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

Salaris max € 4.000, bruto per maand (en uitstekende voorwaarden w.o bonus, fitprogramma's, vakantiedagen en veel meer)

Functie eisen

HBO/WO werken en denken, kennis van het recruitmentproces, verbeteraar, grote affiniteit met digitalisering, managerial ervaring binnen recruitment (minimaal 3 jaar), klantgericht, oog voor detail en de grote lijn, getting things done, succesvol, open en visie op strategie, tactiek en operatie.

Regio
Midden
Provincie
Utrecht
Plaatsnaam
Utrecht
Branche
zakelijke dienstverlening
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0625 006083
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige: Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.