Voor al onze vacatures geldt dat ervaring in de Klant Contact branche essentieel is.

Hofstad Search executive search en werving & selectie alsmede interim management voor Customer Care, Contactcenter management en Customer Experience (CX), -staf en professionals.

Klik hieronder aub voor ons privacybeleid(GDPR-AVG), testimonials of recruitercode.

   Privacy wet    Testimonials    Recruitercode    Fotoalbum

manager CX met sterke leiderschapskwaliteiten

Omschrijving

Deze onderneming is een zeer succesvolle groeier. Met een zeer enerverend en plezierige cultuur. Als manager CX ben je de visionair, manager en missionaris voor de CX ontwikkelingen. Je bent op de hoogte van de jongste ontwikkelingen en weet die te vertalen in actie. Je stimuleert je team en managet het proces zodat de implementatie succesvol kan worden afgerond. Daarnaast ben je sparring partner van de director en weet je het acceptatieproces goed te doorlopen. Grote pre is als je het vak vanuit een managementpositie binnen het contactcenter je eigen hebt gemaakt ev. aangevuld met doelgerichte opleidingen.

Datum
Status
Reeds vervuld
Soort functie
Executive
Soort dienstverband
Vastdienstverband
Salarisindicatie

max 5-5.500 bruto per maand plus

Functie eisen

Minimaal HBO (relevant) maar liever WO niveau aangetoond door afgeronde opleiding. 4-6 jaar ervaring als manager binnen een KCC en minstens 3-4 jaar ervaring binnen het CX werkveld. Je bent een aanpakker, doener en denker, visionair en pragmaticus gericht op succesvol uitvoeren van plannen en gericht op succesvolle implementatie. De organisatie wordt omgevormd naar datadriven. Je hebt ervaring met het organisatie breed verbeteren van de klanttevredenheid ook als projectleider in processen als het klantcontact zelf (vooral ook het digitaliseren daarvan door aanschaf, implementatie en gebruik van tools). Je bent een leider, inspirator en coach van je afdeling. Je zorgt voor voldoende draagvlak bij de stakeholders.

Regio
Midden
Provincie
Noord-Holland
Plaatsnaam
Amsterdam
Branche
nader toe te lichten
Telefoonnummer
+31 70 3388648 / 0654793575
E-mailadres
info@hofstad-search.nl

Sollicitatie formulier

  • 1 Huidige Ervaring Customer Care
  • 2 Uw persoonlijke gegevens
  • 3 Complete
Voor al onze vacatures is ervaring in de Customer Care en Customer Service noodzakelijk! Twijfel je, neem dan contact met ons op (+31) 070 338 8648.
Om het sollicitatieformulier in te vullen, zet een vink.